Dit boek beschrijft bizarre gebeurtenissen en legt onzichtbare machtsstructuren bloot. Een reis buiten uw comfortzone of een openbaring? Het boek geeft antwoord op de vele vragen waar onze samenleving momenteel mee worstelt. 
Bestel hier het boek in paperback of ebook uitgave!

Bestel het boek!

Dit boek beschrijft bizarre gebeurtenissen en legt onzichtbare machtsstructuren bloot. Een reis buiten uw comfortzone of een openbaring? Het boek geeft antwoord op de vele vragen waar onze samenleving momenteel mee worstelt.

Bestel hier het boek in paperback of ebook uitgave!

 

 • Verzending GRATIS!
 • Bij bestelling van 5 boeken of meer is de prijs € 17,50 per stuk.

Twijfels?

Bestel hier het eerste hoofdstuk GRATIS (pdf).

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Let op: u ontvangt nog een mail om uw inschrijving te bevestigen.

Het einde van de wereld zoals wij die kennen.
De bijna 3 uur durende Nederlandstalige documentaire van de hand van Janet Ossebaard, over de ondergang van de zogenaamde 1% sluit naadloos aan bij het boek van B.Izar, ‘De macht van de onzichtbare bankiers’. Wie zijn de werkelijke heersers van de wereld, voorbij politieke leiders? Welke rol spelen de bankiers, het Vaticaan, Brussel, koningen en koninginnen, Rutte en consorten? Wat wordt hun ondergang? Wat is de rol van het volk? Van jou en mij? Hoe kunnen wij de enorme transformatie waar we nu en-masse doorheen gaan, bij vol bewustzijn meemaken? Als u geïnteresseerd bent in goed onderbouwde feiten (elke stukje film bevat ten minste drie betrouwbare bronnen) over het einde van de wereld zoals wij die kennen en de geboorte van een nieuwe wereld, gebaseerd op liefde, overvloed, compassie en vrede, de Great Awakening waar alle oude bronteksten over vertellen, dan is deze DVD een aanrader! De inhoud is heftig, maar - dankzij de onverwachte twist aan het eind - tegelijkertijd bijzonder hoopgevend.

Nieuw!
DVD - De Val van de Cabal

Het einde van de wereld zoals wij die kennen.
De bijna 3 uur durende Nederlandstalige documentaire van de hand van Janet Ossebaard, over de ondergang van de zogenaamde 1% sluit naadloos aan bij het boek van B.Izar, ‘De macht van de onzichtbare bankiers’. Wie zijn de werkelijke heersers van de wereld, voorbij politieke leiders? Welke rol spelen de bankiers, het Vaticaan, Brussel, koningen en koninginnen, Rutte en consorten? Wat wordt hun ondergang? Wat is de rol van het volk? Van jou en mij? Hoe kunnen wij de enorme transformatie waar we nu en-masse doorheen gaan, bij vol bewustzijn meemaken? Als u geïnteresseerd bent in goed onderbouwde feiten (elke stukje film bevat ten minste drie betrouwbare bronnen) over het einde van de wereld zoals wij die kennen en de geboorte van een nieuwe wereld, gebaseerd op liefde, overvloed, compassie en vrede, de Great Awakening waar alle oude bronteksten over vertellen, dan is deze DVD een aanrader! De inhoud is heftig, maar – dankzij de onverwachte twist aan het eind – tegelijkertijd bijzonder hoopgevend.

 

 • Verzending GRATIS!

Boek een bizarre middag of avond!

Nodig Bizar uit om een power-point presentatie van twee keer 45 minuten te geven. Dit kan in je woonkamer, op de zaak of in een zaaltje in de buurt.  

 

Een levendige conversatie is gegarandeerd en je vrienden zullen er nog lang over napraten.

 

Zeker weten

Hoe werkt het?

 1. Spreek een datum en locatie af met Bizar (Nederland / België).
 2. Nodig je vrienden uit.
 3. Bestel 20 boeken ‘De macht van de onzichtbare bankiers’ bij Bizar:
  20 x € 15,- = € 300,-.
 4. Verkoop de boeken voor of tijdens de presentatie en bepaal zelf je prijs, of geef de boeken weg aan je vrienden.
 5. Bizar rekent € 50,- reisgeld en de presentatie is geheel GRATIS.

Neem contact met mij op:

 

Locatie en tijd onder voorbehoud.
reCAPTCHA is required.