Skip to content

Beoordelingen

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De macht van de onzichtbare bankiers
Average rating:  
 32 reviews
 by jannie kuik

ik ben onder de indruk ik wist al veel door mijn eigen nuchtere verstand er is veel informatie toegevoegd als je het leest zie je hoe walgelijk de wereld is om hier voor te kiezen

 by lize

Heel veel dank voor dit goed te lezen boek waarin informatie is bijeengebracht waarvan ik hoop dat heel veel meer mensen dit te lezen krijgen, zodat er een verandering komt ten goede aan de hele mensheid.


Het is een puzzel die gelegd wordt en zoveel duidelijk maakt en misverstanden uit de weg heeft gehaald en mensen de ogen verder kan openen.

4 exemplaren had ik er al besteld en daarvan heb ik zelf 1 en 3 al aan belangstellende weggegeven.

Nu nog 2 extra besteld en die komen ook wel de deur uit en als het kan nog veel meer.


Ik sluit mij aan bij alle reviews die al zijn gegeven.

Klasse dat u dit werk heeft geleverd!

Dank, dank, dank!

 by Etienna Evenboer

Ik heb 32 jaar in Israël gewoond, ik realiseer me dat veel van wat ik geleerd heb was vals! Dankjewel voor deze boek!!!

 by Anonymous

Wat een informatief en belangrijk boek is ‘de macht van de onzichtbare bankiers’.

Goed en ‘vlot’ geschreven. Ik hou mij al langer bezig met dit onderwerp, maar heb zelden zo duidelijk de werkwijze van de steeds zichtbaar wordende feitelijke machthebbers onder woorden gezien. Het is onvermijdelijk dat een aantal dingen nu in de openbaarheid komen, omdat de machtsgreep via de Corona hoax geïmplementeerd gaan worden. Op weg naar de centraal gestuurde controle maatschappij; verandering van het DNA van de bewoners van deze planeet via mRNA ‘vaccins‘ en 99% slaven (wij dus) en minder dan 1% machthebbers. Als wij het toestaan gaat het nog lukken ook.


Robert

 by Anonymous

Ik heb vorige week 2 van deze boeken besteld. Het boek geeft

me heel veel inzichten ! Ik was er inmiddels al wel van overtuigd dat

er veel niet klopt in de wereld maar begreep niet goed het hoe en

waarom. Daar helpt uw boek erg mee. Met het tweede boek heb ik

iemand blij gemaakt die net wakker begint te worden. Ik bestel er

nu weer twee om uit te gaan lenen aan belangstellenden. U doet

mooi werk, dank u wel !


Monique

 by Anonymous

Dank je wel dat je dit geschreven hebt. Het brengt alles bij elkaar wat ik de afgelopen 13 jaar zelf gelezen en begrepen heb.  Warme groet Margot 

 by Anonymous

U bent de gene die de waanzin/situatie het beste compact en voor de Normie begrijpend  op papier heeft gezet hiervoor verdiend U krediet. Stuur mij svp nog 8 boeken. U heeft mijn adres nog van de vorige bestelling? Groet Jos

 by Anonymous

Via jouw boek ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de NWO en dat heeft me de ogen geopend.  Zeer veel dank daarvoor. Inmiddels heb ik zo veel info via het internet gekregen en het is gewoon zeer schokkend allemaal, maar daardoor begrijp ik eindelijk waarom de wereld is zoals ze is. Dat kon ik vroeger nooit begrijpen. Sterkte! We gaan door! Ingrid

 by Anonymous

Ik heb jouw boek met verstomming gelezen en deze boodschap MOET verspreid worden. Daarom ga ik mijn boek uitlenen en starten met het delen van jouw blog. Dank Karin

 by Sarah

DANKU! Wat binnenin al sluimerde is nu klaar en helder.

Ondanks menig traan voel ik me gesterkt.

Want daar is die keuze: zielig in een hoekje of aan de slag?

Ik kies nummer twee.

En om het met de woorden van Zack de la Rocha te zeggen: WE GOTTA TALE THE POWER BACK! Want er is wel degelijk meer Licht dan Donkerte op deze wereld. Wat is nu 0,1%, toch? Let’s rise and shine en laten we deze wereld laten draaien waarvoor hij gecreëerd is. Op liefde. Als Belgische ga ik dit boek zoveel mogelijk aan de man brengen hier... net ik de trein al een jonge kerel aangesprokenen, hij nam alvast een screenshot van de cover en was direct mee. Beetje bij beetje... ?

 by Lena T.

Ik vond het helemaal geweldig en heb het snel uitgelezen. Het is ook interessant, thuis praten we er over en het is herkenbaar als je naar het nieuws kijkt.

 by Anonymous


Vlot geschreven boek over de wereld die de meeste mensen niet zien. Wij worden niet geregeerd door Trump, Poetin, Merkel, Rutte of wie dan ook maar door onzichtbare bankiers. Hoe dit werkt wordt in dit boek en in duidelijke taal uit de doeken gedaan. Dank voor deze informatie. Ik wist niet dat het zo erg was. Luuk van L. (KOBO)

 by Anonymous

Boek in een adem uitgelezen! Ed J.

 by Anonymous

Ik heb uw boek inmiddels 2x gelezen. COMPLIMENTEN voor dit boek. Ik wil nog een exemplaar bestellen om cadeau te doen. Annemieke W.

 by Anonymous

Het boek min of meer in een adem uitgelezen. Het leest als een thriller en/of detective en vooral begrijpelijk leesbaar. Compliment voor jouw woordkeuze, soms gevaarlijk scherp en wat discutabel (of beetje stout/insinuerend). Heel sterk punt vind ik het - bij het onderwerp - vermelden van de bronnen met website. Theo M.


 

 by Anonymous

Van een lieve vriendin kreeg ik uw boek cadeau. GEWELDIG DANK U!!! U heeft mij een zeer grote dienst bewezen. Puzzelstukjes vallen in elkaar. De onzichtbare vijand heeft een duidelijk gezicht gekregen. Dat op zichzelf geeft, hoe raar het ook klinkt en hoe groot het gevaar ook is, toch ook rust, omdat je dan jezelf kunt bewapenen. Diny

 by Anonymous

Zojuist uw boek gelezen, wat een eye-opener en hoe kan het nou dat alle feiten op zichzelf niet veel betekend lijken, maar als ze aan elkaar geknoopt worden leiden tot een boeiend betoog! Ik ben om, op zoek naar de echte waarheid, dank daarvoor. Groet Jeroen.

 by Anonymous

Geweldig om te lezen. Alle informatie overzichtelijk op een rijtje en prettig leesbaar. veel wist ik al, maar hier komt alles uitgebreid en gedetailleerd ter sprake. Niets gebeurt toevallig. Jacky

 by Anonymous

Dit boek zou huisaanhuis moeten worden verspreid! Verplichte lectuur vanaf middelbare scholen.  Mieke J


 

 by Anonymous

Tijdens het lezen kreeg ik enkel maar de bevestiging van wat ik al jaren verkondig en waar ik iedereen voor waarschuw. Immers ik was stom genoeg om op een bepaald moment klokkenluider te spelen. Naïef als ik was, dacht ik dat slechts een persoon rot was... Het bleek de hele top te zijn.

 by Anonymous

Een paar maanden geleden was ik bij een lezing van u over uw boek ‘de macht van de onzichtbare bankiers’. U laat open of alles wat erin staat klopt.


Ik wil u vertellen dat er een ander boek bestaat, geschreven door een Amerikaanse onderzoeksjournalist op het gebied van financiën en politiek dat dit voor een groot deel bevestigt. En dat in ‘gewone’ woorden, zonder complottheorieën. Het heet ‘Technocracy rising’ van Patrick C. Wood. Over de nieuwe wereld orde. Misschien bent u gesterkt hierdoor.


Mvg,

 by Anonymous

Ik merk dat het me heel veel doet. Ik MOET op zeker moment stoppen omdat de emotie mij te veel wordt. Moment dat ik over de Khazaren las kon ik niet meer verder.... de emoties kwamen de ketel uit... kookte over... Er is ZOVEEL herkenning in me. Ik MOET over het WAAROM mediteren... maar het antwoord ligt al klaar. Dank je B.Izar voor dit boek. Warme groet.


 

 by ex blog

Heb “De macht van de onzichtbare bankiers” met veel interesse gelezen. Het boek maakt wel duidelijk dat klokkenluiders tegen dit vreselijke systeem moeten uitkijken voor hun gezondheid!


Hoop dat u niet al te veel last krijgt van engerds.


Met vriendelijke groet,

 by Peter Boll

De verteltrant is heerlijk en geeft het verhaal vleugels. Zeer informatief en ook deels speculatief, maar dat kan ook niet anders. Ik zou graag in een volgende druk nog een link willen zien met de Balfour agreement uit 1916 waarbij Vaisman naar de Britten gaat en de Rothschilds de garantie krijgen voor de stichting van de zionistische staat. Ook de misleiding door de Scofield bijbel waarbij dit zionisme gesteund wordt lijkt me een onderwerp dat opgenomen mag worden.

 by Korine Scheeres

Wat een goed boek! B.Izar zet een aantal zeer maatschappelijk belangrijke doch zwaar onderbelichte zaken bijzonder helder voor ons op een rij. Hij doet dit bovendien met een prettige verontwaardiging. Zijn duidelijke en directe schrijfstijl geven zwaar schokkende materie een luchtige en soms humoristische doorkijk, wat het toegankelijk en aantrekkelijk maakt. Het is gewoon een reuze spannend én actueel boek, met relevante, interessante, spectaculaire en urgente informatie.

Bovendien sterk is de opening naar het einde van het boek toe, met de vraag of er iets te doen valt tegen het worst case scenario. 'De achilleshiel van de Cabel is hun arrogantie', dat vond ik hierbij een interessante gedachte. Er volgen enkele suggesties wat ieder zou kunnen doen, waarmee B.Izar de lezer op een positieve manier activeert en wakker maakt, waar de beschreven inhouden iemand ook makkelijk depressief, machteloos of cynisch zou kunnen doen stemmen.

 by Korine Scheeres

Ik ben zo blij dat u zo'n goed, toegankelijk en belangrijk boekje hebt geschreven. Ik heb wel meerdere boeken gelezen over deze materie, maar uw boek is tot nu toe het meest actueel en het meest spontaan en vlot geschreven. Zelfs mijn man heeft het boek met vaart en interesse doorgelezen. Bedankt

 by Anonymous

Een bankier aan het woord: “Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen. Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: “Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien.” Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek ‘Macht van onzichtbare bankiers’ eens te lezen, als samenvatting van alles. Dank ! Beste groeten Bezorgde bankagent

 by Anonymous


Geweldig boek. In een adem uitgelezen.


 by Anonymous

Jouw boek heb ik meteen dit weekend uitgelezen. Zeer leesbaar geschreven en mooi overzichtelijk verhaal. Een van de beste boeken in Nederlandse taal om snel te weten te komen hoe het system waarschijnlijk werkt.

 by Anonymous

Interessant boek voor verder (eigen) onderzoek. Aan het begin had ik mijn twijfels bij het lezen van dit boek, aangezien de auteur vele internetbronnen als bron gebruikt en verregaande stellingen en conclusies daaraan verbindt. De auteur benadrukt ook dat de kennis beschikbaar is en dat je als lezer vooral zelf op onderzoek moet uitgaan. “In het tijdperk van informatie is onwetendheid een keuze.” Iets wat ik aan de auteur waardeer. Desondanks heb ik het boek in bijna een ruk uitgelezen. Vooral het hoofdstuk over de banken, zoals de Federal Reserve, Bank of International Settlements en Europese Centrale Bank was interessant om te lezen. Het boek is prettig geschreven met de nodige humor.


Een prettig boek om een keer te lezen en om zelf mee op onderzoek uit te gaan. (Via Bol.com)

 by Anonymous

Goed boek! Aan te raden boek, een completer beeld geeft echter het boek Revolutie door Schuld dat het financiële systeem ook tegelijkertijd in de historische context plaatst en hoe de financiële macht dominant heeft weten te worden en wat er voor ons in het verschiet ligt… Geen boek voor iedereen…! (Via Bol.com)

 by Anonymous

Lees en verwonder. Of alles wat er in staat 100% waar is valt te betwijfelen en de schrijver erkent(en hoopt!) dat het niet zo is. Maar in de grote lijn klopt het wel zoals ons financiële systeem wordt uitgelegd. Kijk om u heen en ja het is zo! (Via Bol.com)

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang het eerste hoofdstuk GRATIS

Let op: u ontvangt een mail om uw inschrijving te bevestigen. Pas dan wordt uw mailadres toegevoegd en ontvangt u de mail met gratis download.

 

reCAPTCHA is required.

Zin in een bizarre middag of avond?

Nodig B.Izar uit voor een lezing. B.Izar komt langs met een Powerpoint presentatie van twee keer 45 minuten.

blog_012018

Een levendige conversatie is gegarandeerd en je vrienden zullen er nog lang over napraten.