Beoordelingen

 

Review insturen
1
2
3
4
5
Versturen
     
Annuleren
Schrijf ook een review
Gemiddelde van de reviews:  
 18 reviews

Het boek min of meer in een adem uitgelezen. Het leest als een thriller en/of detective en vooral begrijpelijk leesbaar. Compliment voor jouw woordkeuze, soms gevaarlijk scherp en wat discutabel (of beetje stout/insinuerend). Heel sterk punt vind ik het - bij het onderwerp - vermelden van de bronnen met website. Theo M.

 

Van een lieve vriendin kreeg ik uw boek cadeau. GEWELDIG DANK U!!! U heeft mij een zeer grote dienst bewezen. Puzzelstukjes vallen in elkaar. De onzichtbare vijand heeft een duidelijk gezicht gekregen. Dat op zichzelf geeft, hoe raar het ook klinkt en hoe groot het gevaar ook is, toch ook rust, omdat je dan jezelf kunt bewapenen. Diny

Zojuist uw boek gelezen, wat een eye-opener en hoe kan het nou dat alle feiten op zichzelf niet veel betekend lijken, maar als ze aan elkaar geknoopt worden leiden tot een boeiend betoog! Ik ben om, op zoek naar de echte waarheid, dank daarvoor. Groet Jeroen.

Geweldig om te lezen. Alle informatie overzichtelijk op een rijtje en prettig leesbaar. veel wist ik al, maar hier komt alles uitgebreid en gedetailleerd ter sprake. Niets gebeurt toevallig. Jacky

Dit boek zou huisaanhuis moeten worden verspreid! Verplichte lectuur vanaf middelbare scholen.  Mieke J

 

Tijdens het lezen kreeg ik enkel maar de bevestiging van wat ik al jaren verkondig en waar ik iedereen voor waarschuw. Immers ik was stom genoeg om op een bepaald moment klokkenluider te spelen. Naïef als ik was, dacht ik dat slechts een persoon rot was... Het bleek de hele top te zijn.

Een paar maanden geleden was ik bij een lezing van u over uw boek ‘de macht van de onzichtbare bankiers’. U laat open of alles wat erin staat klopt.

Ik wil u vertellen dat er een ander boek bestaat, geschreven door een Amerikaanse onderzoeksjournalist op het gebied van financiën en politiek dat dit voor een groot deel bevestigt. En dat in ‘gewone’ woorden, zonder complottheorieën. Het heet ‘Technocracy rising’ van Patrick C. Wood. Over de nieuwe wereld orde. Misschien bent u gesterkt hierdoor.

Mvg,

Ik merk dat het me heel veel doet. Ik MOET op zeker moment stoppen omdat de emotie mij te veel wordt. Moment dat ik over de Khazaren las kon ik niet meer verder.... de emoties kwamen de ketel uit... kookte over... Er is ZOVEEL herkenning in me. Ik MOET over het WAAROM mediteren... maar het antwoord ligt al klaar. Dank je B.Izar voor dit boek. Warme groet.

 

Heb “De macht van de onzichtbare bankiers” met veel interesse gelezen. Het boek maakt wel duidelijk dat klokkenluiders tegen dit vreselijke systeem moeten uitkijken voor hun gezondheid!

Hoop dat u niet al te veel last krijgt van engerds.

Met vriendelijke groet,

De verteltrant is heerlijk en geeft het verhaal vleugels. Zeer informatief en ook deels speculatief, maar dat kan ook niet anders. Ik zou graag in een volgende druk nog een link willen zien met de Balfour agreement uit 1916 waarbij Vaisman naar de Britten gaat en de Rothschilds de garantie krijgen voor de stichting van de zionistische staat. Ook de misleiding door de Scofield bijbel waarbij dit zionisme gesteund wordt lijkt me een onderwerp dat opgenomen mag worden.

Wat een goed boek! B.Izar zet een aantal zeer maatschappelijk belangrijke doch zwaar onderbelichte zaken bijzonder helder voor ons op een rij. Hij doet dit bovendien met een prettige verontwaardiging. Zijn duidelijke en directe schrijfstijl geven zwaar schokkende materie een luchtige en soms humoristische doorkijk, wat het toegankelijk en aantrekkelijk maakt. Het is gewoon een reuze spannend én actueel boek, met relevante, interessante, spectaculaire en urgente informatie.
Bovendien sterk is de opening naar het einde van het boek toe, met de vraag of er iets te doen valt tegen het worst case scenario. 'De achilleshiel van de Cabel is hun arrogantie', dat vond ik hierbij een interessante gedachte. Er volgen enkele suggesties wat ieder zou kunnen doen, waarmee B.Izar de lezer op een positieve manier activeert en wakker maakt, waar de beschreven inhouden iemand ook makkelijk depressief, machteloos of cynisch zou kunnen doen stemmen.

Ik ben zo blij dat u zo'n goed, toegankelijk en belangrijk boekje hebt geschreven. Ik heb wel meerdere boeken gelezen over deze materie, maar uw boek is tot nu toe het meest actueel en het meest spontaan en vlot geschreven. Zelfs mijn man heeft het boek met vaart en interesse doorgelezen. Bedankt

Een bankier aan het woord: “Volgens de Mifid-II-richtlijnen zijn er twee belangrijke pijlers: (1) Het is belangrijk de klant en zijn wensen echt te kennen, en (2) De klant moet op een transparante en evenwichtige manier alle inlichtingen krijgen die hij nodig heeft om beleggingsbeslissingen te nemen. Wel, als men zo eerlijk wil zijn tegenover de klant, waarom voegt men daaraan dan geen derde punt toe: (3) banken verplichten bord aan ingang te plaatsen met opschrift: “Uw geld deponeren bij de bank biedt u geen garantie het ooit terug te zien.” Gelukkig leerde ik Uw blad Macrotrends kennen waarbij ik onschatbare kennis opdeed en dit de laatste jaren mondjesmaat ook probeer over te dragen naar mijn trouwe klanten. Daarbij raad ik hen nu ook aan om het boek ‘Macht van onzichtbare bankiers’ eens te lezen, als samenvatting van alles. Dank ! Beste groeten Bezorgde bankagent

Geweldig boek. In een adem uitgelezen.

Jouw boek heb ik meteen dit weekend uitgelezen. Zeer leesbaar geschreven en mooi overzichtelijk verhaal. Een van de beste boeken in Nederlandse taal om snel te weten te komen hoe het system waarschijnlijk werkt.

Interessant boek voor verder (eigen) onderzoek. Aan het begin had ik mijn twijfels bij het lezen van dit boek, aangezien de auteur vele internetbronnen als bron gebruikt en verregaande stellingen en conclusies daaraan verbindt. De auteur benadrukt ook dat de kennis beschikbaar is en dat je als lezer vooral zelf op onderzoek moet uitgaan. “In het tijdperk van informatie is onwetendheid een keuze.” Iets wat ik aan de auteur waardeer. Desondanks heb ik het boek in bijna een ruk uitgelezen. Vooral het hoofdstuk over de banken, zoals de Federal Reserve, Bank of International Settlements en Europese Centrale Bank was interessant om te lezen. Het boek is prettig geschreven met de nodige humor.

Een prettig boek om een keer te lezen en om zelf mee op onderzoek uit te gaan. (Via Bol.com)

Goed boek! Aan te raden boek, een completer beeld geeft echter het boek Revolutie door Schuld dat het financiële systeem ook tegelijkertijd in de historische context plaatst en hoe de financiële macht dominant heeft weten te worden en wat er voor ons in het verschiet ligt… Geen boek voor iedereen…! (Via Bol.com)

Lees en verwonder. Of alles wat er in staat 100% waar is valt te betwijfelen en de schrijver erkent(en hoopt!) dat het niet zo is. Maar in de grote lijn klopt het wel zoals ons financiële systeem wordt uitgelegd. Kijk om u heen en ja het is zo! (Via Bol.com)

Twijfels?

Bestel hier het eerste hoofdstuk GRATIS (pdf).

 

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Let op: u ontvangt nog een mail om uw inschrijving te bevestigen.

Zin in bizarre middag of avond?

Nodig B.Izar uit voor een lezing in je woonkamer, op de zaak of een zaaltje in de buurt.

 

Een levendige conversatie is gegarandeerd en je vrienden zullen er nog lang over napraten.