Skip to content

1 Comment

 1. Dolfijn
  22 januari 2021 @ 03:10

  Dit is nog niet alles, wat er in de wereld volledig misloopt, maar nog altijd niet weten en hoever de basisnatuurelementen steeds de mensheid aan het vergiftigen zijns en dit op alle alle fronten tegelijk. Heb mij voorspellingen derde week van december 2019 en amper week later, was er plots de pandemie begin januari 2020 in de beginfase. Weet dat wij, alle burgers van Nederland en wereldbevolking, steeds verder in de toekomst verder gaan geconfronteerd worden en zich wel degelijk in de vicieuze spiraal letterlijk bevinden en de basisnatuurelementen steeds verder willen blijven vergiftigen. Hiervan zou ik in mijn recent nieuw verslag, met vele verschillende uiteenlopende vb, kunnen geven, plus verschillende opmerkelijk website, aan toe kunnen voegen en extra YouTube van georganiseerde bijeenkomsten en beter overzicht geven. Waarin wij al volop met geconfronteerd worden en ondertussen, waarin wij ons werkelijk al in bevinden, maar weinige echt willen weten. De mensheid bevinden zich al in en onvoorstelbare ziekelijk natuurwereld, die wij zelf gecreëerd hebben en nog altijd willen blijven creëren
  of het is allemaal nog niet erg genoeg. Indien ik mijn overzicht zou geven, van wat er allemaal werkelijk aan de hand is. Vele verwonder zouden zijn of verrast zouden zijn en zelf verbaast zouden zijn en steeds dichter bij is gekomen en dringende actie dienen ondernomen te worden. Wens binnen maand, ook organisaties zal bezoeken, om in eigen industrie meer bekendheid dient te komen, ook vooral voor eigen kinderen beter te kunnen beschermen, wel noodzakelijk acht.

  Het betreft de olie industrie en vooral de chemische industrie, die wel degelijk de basisnatuurelementen al vele decennia
  steeds verder blijven vergiftigen in de wereld en meer schade blijven toebrengen, dan het ooit heeft opgebracht. Ga er maar nu niet verder over uitweiden. Anders je zeker niet goed slapen of slechte dagen hebben. Hoe minder de burgers het weten, hoe erger het zal worden, in de toekomst en het is al zover uit de hand gelopen en dit nog veel meer uit de hand zal blijven lopen. Indien de burgers zich niet van bewust willen zijn en hier ook wel degelijk medeverantwoordelijk zijn. Zie microplastic, microvezels van confectie en vele ander microvezelstoffen tijdens het wassen van één wasmachine, miljoenen microvezels vrijkomen en via, de afvalwater zuiveringsstations niet kunnen gefilterd worden en op deze wijze, alsnog in de oceanen terecht komen en ondertussen al volop microplastics in de atmosfeer bevinden. Dit heeft Nederland in klein dorp ontdekt en totaal geen industrie aanwezig is of ook geen transportverkeer aanwezig en dit in 2017 Nederland heeft ontdekt en in 2018 de microvezels ook ontdekt heeft. Mogelijk deze filters al verbeterd hebben, niet uitsluit, maar verder in de wereld, mijn inziens groot milieu probleem zal blijven.

  Zou nog vele belangrijke vb kunnen geven, maar zal het hier maar bij houden. Dit mogelijk het eerste deel zou kunnen zijn, weet ik nog niet en of er voldoende interesse zou zijn, maar wel noodzakelijk acht en de tijd, wel degelijk tegen de mensheid steeds korter zal worden in de toekomst. Indien er geen drastische maatregelen worden genomen of dringend dient af te bouwen, i.v.m. olie en afgeleide chemische stoffen van olie en vele uitgevonden chemische stoffen, dringend naar gezonde alternatieven dient te gebruiken of natuurlijke stoffen ook alternatieven zou kunnen bieden of mogelijk zijn en wel degelijk, noodzakelijk acht. Ondertussen worden, sinds 2020 nieuwe chemische fabrieken gebouwd in Amerika en er worden in totaal nog extra 350 minimum nieuwe chemische fabrieken bijgebouwd, tot 2025.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *