Skip to content

1 Comment

 1. Bergheim
  4 december 2020 @ 03:06

  Heb pas gelden en interessante , Nederlandse website, maar vindt deze niet meer in favorieten van mij computer. Mogelijk teveel website en mappen, hierdoor niet meer vindt, niet kan uitsluiten.

  Het is en interessante website, met onvoorstelbare opmerkingen, die de meeste niet weten of totaal geen kennis van hebben. Om het kort te houden, was het vooral over de rijkste der aarde en dit generaties steeds verder macht opbouwen en dit op geraffineerde wijze, die je niet voor mogelijk houd. Dit gebeurt bij feesten of speciale gelegenheden, waarvan heel belangrijke verantwoordelijke, zowel van politiek hoge functies hebben en of belangrijke grote organisaties en deze hoge functies bekleden of uitoefen en tijdens dergelijke geheime feesten, opnames gemaakt worden, plus ook afgeluisterd wordt, in het geheim. Deze wijze worden afperst worden, om aan hun eisen te voldoen en hierdoor verdere macht uit te kunnen bouwen en naar hun hand kunnen zetten en op deze, onvoorstelbare wijze, verder te kunnen infiltreren en hoge kapitale belangen, verder te kunnen uitbouwen en zich verder ook te kunnen verrijken en verder machtswellust verder uit te bouwen, voor kapitale hoge belangen.

  Tracht, nog kortelings, via en andere interessante website terug te vinden en indien er interesse zou zijn, deze ook later wens toe te voegen en hier nog meer zakens gebeuren, die nooit bekend gemaakt worden, maar wel degelijk met werkelijke gebeurtenissen, ook direct op wijst en zelf kan gaan vergelijken en hierdoor meer kan beseffen, hoe deze onvoorstelbare ondergrondse machten, wel degelijk met satanische machten verder kunnen uitbuiten, zonder daar veel bekendheid of geruchtbaarheid aan gegeven kan worden en ook totaal niet uitsluit, in deze onvoorstelbare kapitalistische wereld, hierdoor ook steeds de planeet of basisnatuurelementen, steeds verder wil blijven vergiftigen. Dankzij de hoge kapitale belangen, steeds verder wordt uitgebuit, maar voor hoe lang nog. Verrijken in ongezonde natuurbasiselementen, steeds verder verziekt worden, nooit gezonde vooruitzichten zijn en dit ondertussen wereldprobleem is geworden zo vele verschillende vb, kunnen geven, maar dit eventueel voor ander moment, mogelijk op terug kan komen, niet uitsluit.

  Het is zelf, zo erg, dat dergelijke generaties lang, zoveel macht hebben en zich totaal geen wettelijke regels houden en zich zelfs, tot uiterste bizarre satanische machten gebruiken, die totaal niet bekend mogen worden. Wegens te grote opschudding of zelfs tot wereldschokkende nieuwsberichten, kunnen komen, die totaal niet voor mogelijk kan houden. Hier bedoel ik, deze machtige criminele organisaties, eigenlijk de bloedzuigers van het kapitalistische systeem en zich steeds verder op alle fronten, zich met alle bijkomende geraffineerde sluwe machten toepassen en belangrijke organisaties in de wereld, tot het uiterste machten zich kunnen toe eigenen en kan vergelijken, met afpersen in ander vorm, om steeds meer invloed te krijgen, in bepaalde erkende wereld organisaties en andere belangrijke organisaties en persoonlijke macht toe te eigenen en tegelijk zich verder, hierdoor kunnen verrijken en meer macht kunnen misbruiken.

  Heb, dit ook jaren geleden, ook korte reportage gezien, waarvan iemand hier kennis van had. Hoe belangrijke personen, zich in de val laten lokken en daarna kunnen misbruikt worden en of met geconfronteerd worden en meestal ook verder moeten voldoen, aan deze ondergrondse organisatie en aan hun eisen moeten voldoen of ander hun praktijken, tijdens die bepaalde georganiseerde feesten, die niet bekend mogen worden. Wegens er zaken gebeuren, die het daglicht niet mogen zien, t.o.v. hun hoge verantwoordelijke functie. Anders komt er mogelijk groot schandaal en gedreigd wordt, om hun privacy praktijken, als nog vrij te geven, met alle gevolgen van dien, en zich niet kunnen veroorloven. Dit zijn wel degelijk de realiteit en zeg dit niet zo maar, verzonnen verhalen en kan mij nog deze korte reportage van ongeveer 10 jaar geleden, nog heel goed herinneren.

  Dit zijn geen verzonnen verhalen en heb dit toen gezien, via TV EEN van Belgische zender, nu jaren geleden en mij nog al-
  tijd in mijn geheugen gegrift staat van dergelijke reportage, die wel vrij kort was. Nooit zal vergeten en hierdoor ook geloof
  waardig acht, i.v.m. de Nederlandse website, waar zaken in vermeld worden, van ondergrondse hoge kapitalistische hoogste kapitale machten uitbuiten in de wereld en dit en ondergrondse macht organisatie betreft en zich totaal geen eigen strenge wettelijke regels houden en dit ook totaal niet willen volgen en zelfs occulte organisatie betreft en zelf geofferd en misbruikt gebeuren, mar nu niet verder over wil verklaren en dit vermeld wordt in de bepaalde website, waarvan ik deze nu voolopig niet meer kan vinden en het laatste woord, niet wens toe te voegen. Wegens deze schrijnende bizarre opmerkingen, nu niet verder over wens op te merken, maar wel geloofwaardig acht. Wegens deze machtige ondergrondse organisatie, zich alles kunnen veroorloven en dit tot de uiterste, bizarre negatieve machten, wel degelijke tot satanische machten en tot uiterste machten zich willen blijven toe eigenen en mij zelfs geloofwaardig acht en ook ondertussen verklaard heb, waarom dergelijke oppermachtige ondergrondse organisatie, mijn inziens wel degelijk bestaan en ook nog ander lugubere gebeurtenissen niet uitsluit in deze gezonde kapitalistische wereld, wel degelijk steeds verder verdwalen en tegenovergestelde richting.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *