Skip to content

Retourinformatie

 

Retourbeleid van Bizar Trading

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het boek niet is ingebroken. Bij een ingebroken boek (gelezen boek) is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruikmaken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het verzenden van de retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 4,00 voor een enkel boek en € 6,95 voor meerdere boeken. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

 

Indien u gebruikmaakt van uw herroepingsrecht, zal het boek – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via bizar@onzichtbaremacht.nl.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.