2 Comments

 1. Hans de Jonge
  18 december 2018 @ 17:11

  Hallo B.Izar,
  Altijd als er iets beweerd wordt door de onzichtbare macht is er een kern van waarheid. Als alles een leugen is, dan verliest deze macht aan geloofwaardigheid. Dus ook het klimaatprobleem heeft een kern van waarheid. Al in de 19e eeuw werd door wetenschappers gewaarschuwd dat het ongelimiteerd opstoken door industrie en scheepvaart van kolen gevolgen moet hebben voor de temperatuur op aarde door het CO2 broeikasgas. Later is daar nog olie en gas bijgekomen, allemaal verhandeld door figuren die daar onmetelijk rijk en machtig door zijn geworden. Je hebt het zelf beschreven in je boek. https://en.wikipedia.org/wiki/History_of_climate_change_science
  Dus het enorme surplus aan CO2 in de atmosfeer heeft wel degelijk gevolgen voor de temperatuur die dan de verdamping van de oceanen versterkt. Waterdamp is ook een broeikasgas. De ontkenners hopen op een mini ijstijd of een maunder minimum of iets dergelijks. De vraag is wat het gaat winnen, de verwachte ijstijd of de temperatuurstijging door CO2- met het daaraan gekoppelde methaan.

  Reply

 2. Justin
  13 mei 2019 @ 18:10

  David Icke, voor dit in het groot.
  (Zou ik zeker even kijken op youtube)

  Co2 is klimaat verwarmend maar amper. Maar het was tijd voor een nieuw geloof. En deze keer niet een messias zoals we ze reeds kennen.

  De nieuwe 10 geboden staan al een ruime tijd klaar, de Georgia Guide Stones en All Gore kwam ons overtuigen.

  Ik geloofde ook in klimaatverandering door de mens, heb twee scripties geschreven maar ben nu wakker en zag dat ik geloofde… maar niet in feiten.
  En zoals gewoonlijk geloven wij….. met hierdoor, de elite aan de macht.

  DAVID ICKE, mensen kijk!!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.