Skip to content

2 Comments

 1. Jose Vanderveken
  29 mei 2022 @ 14:51

  Beste Lukas.
  Eerst en vooral mijn felicitaties voor de inspanningen.
  In de veronderstelling dat ook u enig scepticisme t.o.v. uw bevindingen en info steeds op zijn plaats vindt? En “blind geloof” ook niet persé hoeft, ook niet t.a.v. uw bevindingen en stellingen?
  Hoe kan ik als , voorlopig vooral onwetende burger, zeker zijn dat de aangehaalde feiten (“feiten”?) en stellingen over deze Oekraïne oorlog, en ja ook over de “onzichtbare bankiers, enz…. wel de volledige en correcte waarheid zijn?
  Hoe kan ik, als waarheid-zoekende burger met als voornaamste doel ja toch zo neutraal mogelijk te kunnen blijven, effectief en op een ONBEVOOROORDEELDE manier te weten komen of dit ook niet de propaganda is van ….de “andere” kant?
  Vg
  Jose VDV

  Reply

  • B.Izar
   29 mei 2022 @ 23:08

   Dag Jose,
   Dank voor je reactie en fijn dat je bereid bent om de waarheid te zoeken en onder ogen te zien als je hem vindt. Voor mij is het eenvoudig. Kijk om je heen en je ziet dat het niet klopt. De puzzel past niet en dat kan ook niet want de Deep State en hun loopjongens kunnen hun leugens en bedrog niet passend maken. Als je serieus op zoek gaat naar antwoorden kom je vanzelf bij de waarheid uit. Ikzelf ben er al heel veel jaren 24/7 mee bezig en dan worden dingen heel duidelijk en vanzelfsprekend. Vergelijk de onzin van mainstream media met de berichtgeving van onafhankelijke bronnen en je zult zien dat de puzzelstukjes op hun plaats vallen. Als dat gebeurt weet je dat je de waarheid hebt gevonden of in ieder geval heel dicht bij de waarheid zit. Er zijn talloze websites en nieuwsbrieven die fantastisch onderzoek verrichten. Heb je een abonnement op Gezond Verstand en De Andere Krant? Aanrader. Groet. LUCAS (B.Izar)

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *