11 Comments

 1. Pia
  19 maart 2020 @ 20:39

  Was te voorspellen! Helaas werd ik voor gek verklaard! Had liever gehad dat ik kon zeggen dat ik ongelijk had. Helaas heb ik gelijk gekregen. ???

  Reply

 2. Hridaya
  20 maart 2020 @ 07:31

  Heel herkenbaar hoor Pia, mij overkomt dit ook en ik zag het bij nog zovelen <3

  Reply

 3. Michael Cristensen
  22 maart 2020 @ 11:58

  Horrible and dusgusting!

  Reply

 4. Jorn Jakob Albert Boor
  23 maart 2020 @ 19:48

  https://youtu.be/np_ylvc8Zj8

  The spiders web
  Cadeautje
  Mooie gedegen documentaire ter onderbouwing voor de ware realiteit achter de machten en onze dagelijkse beslommeringen.
  Panama papers, kaaimaneilanden, London City, in LONDON CITY etc
  Veel succes allemaal komende tijd.
  Rechtvaardigheid zal gaan “zijn”

  Reply

 5. Angela
  26 maart 2020 @ 22:49

  Jammer dat ondanks deze juiste informatie ook hier weer een verdienmodel in zit.

  Reply

  • B.Izar
   27 maart 2020 @ 14:22

   Verdienmodel? Deze hobby kost alleen maar tijd en geld. Er is maar een doel en dat is het boek onder de mensen te krijgen en dat gaat niet vanzelf.
   Vriendelijke groet. B.Izar

   Reply

 6. Yfke Dykstra
  11 april 2020 @ 10:45

  Ik ben 2 x opgepakt in 2017 en 2019 en vorig jaar veroordeeld tot een geldboete en heb 3 jaar voorwaardelijk gekregen. In die 3 jaar mag ik geen politici aanschrijven, die ik dat wel krijg ik een taakstraf plus nog een boete opgelegd.
  Ik ben dan ook zo blij dat Poetin de oorlog heeft verklaard aan de Rockefeller Mafia en Trump de geldkraan naar WHO heeft dicht gedraaid waar Bill Gates weer eigenaar van is. Gelukkig ontwaakt men langzaam maar zeker uit de slaap der doden en zien steeds meer mensen wat er zich werkelijk afspeel. En ik ik ben mooi aan het feestvieren en actievoeren op FB, iedereen post wat ie wil toch? En de hatelijke opmerkingen waren in het begin niet van de lucht maar daar trek ik me niks van aan. Ik ben godzijdank een vrouw al schroomde de agent die me gearresteerd heeft niet om grof geweld te gebruiken. Ben met een zak over m’n hoofd afgevoerd hier in ons democratisch Nederland. Het is geen Democratie maar een politiestaat, het referendum is immers afgeschaft in 2018.we moeten onze mond houden. De politie kan straks op een scoot mobiel hun werk doen. Onze huizen dienen als gevangenis. We worden gevaccineerd, gechipt en krijgen daarbij een certificaat van echtheid en vele apps. En nu het schandaal rondom de Syrië gangers, het kabinet heeft terreurgroep gesteund in Iraq Afghanistan etc etc Ik denk eerlijk gezegd niet dat de militairen die daarnaartoe zijn uitgezonden erg blij zijn, alles was nl gebaseerd op leugens, voor mijn part plegen ze een coup. Ben er helemaal klaar mee en velen met mij zoals ik hier uit de reacties op kan maken. Er zullen koppen gaan rollen en terecht, het enige wat ze doen is tijd rekken. De zorg is kapot bezuinigd en nu zitten ze met de handen in het haar… En het Syrië schandaal, 5000 kinderen die vermist worden etc etc wordt bedekt door de media er wordt 11 miljoen in omroepland gepompt… Censuur, berichten die massaal van FB of WA verwijderd worden etc. En het gros van de mensheid is verblind door angst en paniek zitten ze opgesloten, ouderen die alleen sterven. Het tij is gekeerd het is payday…
  Blij met YouTube zo kunnen we in ieder geval ons verschoond houden van het hersenspoelen door de overheid, er zijn niet voor niets zoveel zombie films gemaakt, dat zijn juist de engerds… Laten we bidden en blijven strijden om deze groep uit hun coma te halen.
  De verantwoordelijken moeten zich schamen dit is de Holocaust…..

  Reply

  • B.Izar
   11 april 2020 @ 21:52

   DANK voor deze reactie. Ik weet niet wat je gedaan hebt om opgepakt te worden, maar de kans is groot dat je het niet verdiend hebt en dat het systeem misbruik heeft gemaakt van hun “rechten”. Klopt… We leven in een politiestaat en als wij met elkaar niets doen, dan staan wij binnenkort allemaal met vlaggetjes te zwaaien naar onze barmhartige dictators. Het zijn mensen zoals jij die het verschil maken voor de toekomst van onze jeugd. Wordt het een dictatuur zoals in China en Noord Korea of wordt het een leven in vrijheid waarin mensen hun eigen weg mogen kiezen en hun eigen toekomst kunnen bepalen. Diep respect en petje af voor mensen zoal jij. B.Izar

   Reply

 7. Nel van Dam
  1 mei 2020 @ 14:53

  Ook Youtube verwijdert blijkbaar filmpjes van Covid-19 1en 4 zijn niet meer te zien en ook het filmpje van 2 artsen over Covid is verwijderd!

  Reply

 8. leny
  24 mei 2020 @ 21:15

  Sicco Mansholt heeft ooit in een interview gezegd dat men achter de waarheid van 9/11 zal komen. Waar waren de hooggeplaatste functionarissen die dag ? Allemaal veilig in het buitenland !

  Reply

  • B.Izar
   12 juli 2020 @ 14:42

   Klopt Leny, De waarheid van 9/11 is inmiddels al wel bekend, maar mainstream media zwijgen er over en de meeste mensen kunnen of willen de waarheid niet geloven. Hetzelfde geldt voor de grote coronaleugen. Ook die waarheid zal boven komen drijven en mensen zullen zich afvragen hoe het mogelijk was dat zij zich vrijwillig lieten opsluiten achter hun eigen voordeur, om niet te spreken van de mondkapjeswaanzin. Hier zit een agenda achter die de meeste mensen nog niet in de gaten hebben.
   dank voor je bericht. B.Izaar

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.