Skip to content

2 Comments

 1. rik pieters
  12 april 2023 @ 13:15

  Geweten?
  Het zijn psychopaten.
  Die hebben geen geweten.
  Vergeet dat nooit.
  En ze kunnen niet worden genezen.
  Alleen vernietigd.

  Reply

 2. G.S. Beitsma
  1 november 2023 @ 11:22

  Ik heb ervaring met het leven met psychopaten. Ik ben 36 jaar getrouwd geweest met een psychopaat en mijn kinderen zijn het ook. Zij hebben totaal geen gevoel of empathie. Zijn gewetenloos, meedogenloos en hebben totaal geen achting voor medeburgers. Mijn leven is verwoest door deze krankzinnige idioten.
  Door toeval ben ik in kontakt gekomen met Prof. Robert Hare, een autoriteit in de wereld op het gebied van de psychiatrie. Van hem heb ik verschillende boeken gelezen. Ook heeft hij een checklist revised geproduceerd, die over de hele wereld door psychiaters geraadpleegd wordt bij het beoordelen van een persoon of die wel of niet gerekend moet worden tot het leger van psychopaten.
  Een van zijn uitspraken is o.a. dat je kan psychopaten diagnostiseren, maar niet behandelen. Er bestaat helaas geen therapie voor gediagnostiseerde psychopaten. Eens psychopaat, altijd psychopaat. De gevaarlijken moeten levenslang opgesloten worden, want de kans dat zij in herhaling vallen is levensgroot aanwezig. Daar zijn helaas vele voorbeelden van.
  De combinatie psychopaat en macht is een levensgevaarlijke.
  Ook daar zijn in de geschiedenis van deze wereld talloze voorbeelden van: Ceasar, Napoleon, Hitler, Mussolini, Mao-tse tung, Pol Pot, Stalin, Churchill
  Aan dit rijtje kunnen wij Rutte ook toevoegen, hij is geen wereld beroemde “staatsman” , maar is wel op weg om dat te worden als hij secretaris-generaal van de oorlogsmachine NATO wordt. Voor die tijd moet hij worden opgepakt en berecht worden voor alle misdaden die hij in Nederland gepleegd heeft gedurende de periode die hij als minister-president in Nederland actief is geweest. Tienduizenden doden heeft hij op zijn geweten en onder zijn bewind zijn tienduizenden kinderen verdwenen, zeer waarschijnlijk in het ondoorzichtige wereldwijde pedonetwerk.
  Een uiterst gevaarlijk sujet.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *