2 Comments

 1. Pieter Wiersma
  5 mei 2021 @ 15:34

  ben het met u eens kaag is een gevaar voor Nederland ze wil het heden daagse staats bestel ont binden en daarmee de burger zijn vrijheid ontnemen ze wil dat de Nederland zich onderwerpt aan de totale wil van de e u dat is natuurlijk verwerpelijk Nederland moet zijn soevereine staat behouden daar moet mevrouw Kaag met haar vingers van af blijven is maar een oplossing haar zo snel mogelijk het land uit zetten terroristen vereerders hebben we niet nodig en terreur organisaties steunen met belasting geld is al helemaal uit den boze Kaag het land uit en D66 ontbinden als terreur organisatie als dat zou kunnen dan schiet het lekker op in Nederland. ik groet u allen P Wiersma

  Reply

 2. Ellen
  10 juni 2021 @ 19:05

  Ik lees en ben me bewust van de criminaliteit die naar buiten kwam, die ik al voelde in maart 2020.
  Mijn hart huilt omdat ik niet weet wat er gedaan kan worden om alles om te draaien. Om de mens te overtuigen. Is het dan al te laat!!??
  Ik heb gedachten om die multicriminelen uit te schakelen.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.