4 Comments

 1. Pieter Wiersma
  5 mei 2021 @ 15:34

  ben het met u eens kaag is een gevaar voor Nederland ze wil het heden daagse staats bestel ont binden en daarmee de burger zijn vrijheid ontnemen ze wil dat de Nederland zich onderwerpt aan de totale wil van de e u dat is natuurlijk verwerpelijk Nederland moet zijn soevereine staat behouden daar moet mevrouw Kaag met haar vingers van af blijven is maar een oplossing haar zo snel mogelijk het land uit zetten terroristen vereerders hebben we niet nodig en terreur organisaties steunen met belasting geld is al helemaal uit den boze Kaag het land uit en D66 ontbinden als terreur organisatie als dat zou kunnen dan schiet het lekker op in Nederland. ik groet u allen P Wiersma

  Reply

 2. Ellen
  10 juni 2021 @ 19:05

  Ik lees en ben me bewust van de criminaliteit die naar buiten kwam, die ik al voelde in maart 2020.
  Mijn hart huilt omdat ik niet weet wat er gedaan kan worden om alles om te draaien. Om de mens te overtuigen. Is het dan al te laat!!??
  Ik heb gedachten om die multicriminelen uit te schakelen.

  Reply

 3. Diana
  24 augustus 2021 @ 15:02

  Ik noem Kaag al een paar jaar nazi Kaag!!
  Wat een eng wijf is dat, met haar nazi vrienden. Ik blijf het bizar vinden hoe de meeste mensen de waarheid maar niet willen zien.

  Reply

  • B.Izar
   24 augustus 2021 @ 16:05

   Dag Diana,
   Er komt heel binnenkort een flyer uit die er voor moet gaan zorgen dat mensen wakker worden met betrekking tot Kaag. Kaag is niet gekozen door het volk. De verkiezingen zijn gemanipuleerd net als bij Trump in de VS. Kaag is het plan van de deep state on puppet Rutte te vervangen want die is ver over zijn houdbaarheidsdatum heen. Niemand heeft iets met D66 en niemand moet Kaag, maar de mensen hebben niet in de gaten dat ze bedonderd worden. Ik noteer je e-mailadres en zodra ik de poster / flyer heb stuur ik een stapel.
   Groet. B.Izar

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.