Skip to content

7 Comments

 1. Anne
  2 juli 2020 @ 07:47

  En dan heb je het nog niet over de deal met de Taliban, een door Amerika gedoodde Iraanse kolonel die de Iraanse regering omver kon werpen , de kleinkinderen van Khomeini die net van te voren uit het vliegtuig gehaald zijn voordat deze neergehaald werd..allemaal net voor de covid 19 uitbraak in het Westen.
  De anti racisme demonstraties die voor verdeeldheid zorgen..of zie ik dit verkeerd..

  Reply

  • B.Izar
   12 juli 2020 @ 14:48

   Je hebt helemaal gelijk Anne, maar de media zwijgt over dit soort dingen en zolang het niet op het 8 uur journaal komt denken mensen dat het niet gebeurd is of dat het nepnieuws is. It is happening in our face, maar de meeste mensen leven als een struisvogel met hun kop in het zand.
   Dank voor je bericht. Groet B.Izar

   Reply

 2. Janna
  26 oktober 2020 @ 18:49

  Denk je echt dat er een “virus” in elkaar is geknutseld? Men weet wetenschappelijk nog steeds niet wat een virus is. Men wijst nu exosomen aan, dat zijn uitscheidingsprodukten van een lichamelijk reinigingsproces. Exosomen zijn dode afvalpakketjes.
  Die heten nu virusdeeltjes en worden als besmettelijk aangemerkt, terwijl de besmettelijkheid van die deeltjes nog nooit aangetoond is en ook een levend virus nog nooit is aangetoond.
  Virus betekent vergif. Het kan best zijn dat er een giftige stof is samengesteld in Wuhan. Maar die stof waart vast niet rond, want die leeft niet. Vermoedelijk is dat vergif het belangrijkste onderdeel van de komende vaccinaties. En samen met de straling van 5G wordt de mens zo extreem vergiftigd en waar mogelijk gemodificeerd naar wens van de machthebbers.
  De doden zullen niet meer te tellen zijn….. Het toneelstukje over het coronavirus wordt opgevoerd om het virus de schuld te geven van de komende ontelbare doden en alle overige ellende.
  Zo bekijk ik de huidige situatie.
  Ik geloof dat ons biologische bestaan ernstig bedreigd wordt. En ik geloof tegelijkertijd dat het daarom tijd wordt dat we onze aandacht gaan verplaatsen naar de ziel en ons innerlijk leven. Dat we tenminste onze ziel gaan redden en deze niet verkopen om “het merkteken van het Beest” te ontvangen en deel te worden van de duisternis.

  Reply

 3. Janna
  27 oktober 2020 @ 16:54

  Mijn reactie is niet geplaatst. Ik vraag me af of er iets mis is gegaan. Of dat het vervelend overgekomen is. Het was niet vervelend bedoeld in ieder geval: ik heb mijn eigen onderzoek gedaan en mijn bevindingen op deze site naar buiten gebracht. Want het viel me op dat het zogenaamd besmettelijke virus niet ontkend werd. Terwijl dat virus volgens mij een dekmantel is voor heel andere zaken. Of heb ik de samnevatting van de lezing verkeerd begrepen?

  Reply

  • B.Izar
   27 oktober 2020 @ 22:07

   Dag Hanna,
   Dank voor je reactie op de blog pagina en excuus dat ik niet eerder reageerde. Ik liep even achter met blog onderhoud.
   Je melding is natuurlijk geplaatst en wordt zeer gewaardeerd. Ik heb ook een reactie geschreven.
   Dank voor je bijdrage en vriendelijke groet.
   LUCAS (B.Izar)

   Reply

 4. B.Izar
  27 oktober 2020 @ 21:56

  Dank voor je bijdrage Janna,
  Je hebt helemaal gelijk. Het virus bestaat waarschijnlijk niet eens, maar het beestje moet een naam hebben en heel veel mensen zijn niet bereid om zelf op onderzoek uit te gaan. Ze laten zich graag voor de gek houden door de corrupte roverheid en criminelen zoals Jaap van Dissel van het RIVM. Je analyse is denk ik helemaal correct. Het coronagif in samenwerking met 5G zou wel eens heel veel slachtoffers kunnen veroorzaken. Wij leven in bizarre tijden en het is interessant dat wij dit moment in tijd mogen meemaken. Uiteindelijk gaat het goede overwinnen, daar ben ik van overtuigd en wellicht gaan wij dat nog meemaken. Een overwinning van Trump – en daar ga ik van uit – zou een grote stap in de goede richting zijn.
  Dank voor je reactie.
  B.Izar

  Reply

 5. Janna
  28 oktober 2020 @ 10:07

  Dank je hartelijk, B.Izar.

  Zelf heb ik niet zo veel met Trump. Ik verwacht van hem geen oplossing, want wat er nu gebeurt móet volgens mij gebeuren. De oplossing zal op een heel ander vlak plaats moeten vinden.
  Het is al een heel oude voorspelling dat de wereld zoals wij die kennen een keer ten onder zal moeten gaan. Waarom? Omdat onze levensatmosfeer door en door giftig is geworden. Niet alleen stoffelijk, maar ook in de ijlere gebieden. Denk maar aan ons mentale leven. Wat vooral de knappe koppen onder ons allemaal bedenken en waar we ons dan, op welke manier dan ook, mede mentaal mee bezig gaan houden: ronduit kwalijke technologie met ondermenselijke effecten en een uitroeien van alle menselijkheid.
  Het interessante van deze tijd is, dat we leven op een keerpunt. Dat wil zeggen dat we innerlijk een keuze moeten maken: gaan we mee en laten we ons meenemen uit biologische overlevingsdrang en hebzucht? We zullen het niet overleven. Of gaan we vechten tegen de omstandigheden en de vermeende veroorzakers ervan? We zullen het eveneens niet overleven. Of gaan we inzien dat deze wereld ons vraagt om andere keuzes te maken? Dat overleven we in stoffelijk-biologische zin misschien ook niet, maar wel op het niveau van het zielenleven. Hoe het dan zal zijn, weet ik niet.
  Voor mezelf heb ik besloten dat ik me meer wil gaan richten op het innerlijke leven, op eerlijkheid en zuiverheid van diep binnenuit. Om mijn vechtlust, die er nog steeds is, om te leren zetten in mededogen. Om los te laten wat ik nog steeds niet kàn loslaten….
  Misschien heeft de aarde een lange herstelperiode nodig. Misschien wel van miljoenen jaren. Dat wordt een kosmische nacht genoemd. Daarna zal de aarde veranderd zijn en andere condities bezitten dan nu. De zielen zullen dan weer geboren kunnen worden onder de veranderde condities. Er gaat nooit iets verloren. Dan gaan we opnieuw kansen krijgen en leren wat de essentie van ons bestaan is en gaan hopelijk uiteindelijk leren daarnaar te leven.
  Mijn motto: sterven en moeten loslaten is niet het ergste wat ons kan overkomen. Wel het moeilijkste. Van ons wordt gevraagd om tijdens ons leven dagelijks te sterven, zodat, als de tijd gekomen is, het slechts een loslaten is van een dor blad en de ziel als een stralende ster vrij komt. Een mooi beeld, maar het moet waar gemaakt worden……
  Hartelijke groet van Janna.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *